Despre noi

Câteva cuvinte

Despre noi

Povestea noastră a început în anul 2005, când am pornit ca o afacere de familie, vânzând în magazinul nostru mic, dar și en-gros, textile pentru casă provenind din țări europene, și extinzându-ne gama de produse de la an la an.

Participăm de două ori pe an la diferite expoziții, de la care aducem întotdeauna acasă cele mai noi trenduri și produse moderne pentru clienții noștri.

Atât clienții individuali, cât și profesioniștii din domeniul HORECA pot găsi printre produsele noastre de calitate ceea ce caută și ceea ce se potrivește nevoilor fiecăruia.

Creare
O afacere de familie care te ajută să creezi nu doar CASĂ, ci ACASĂ.
Experiență
Experiență și expertiză în domeniul produselor textile și decorative.
Furnizare
Furnizarea de produse textile de calitate pentru uz casnic și industrial.
Consultanță
Consultanță și sfaturi de specialitate pentru alegerea produselor potrivite.
Misiunea noastră

Misiunea Sweet HomedeKo

Deoarece sentimentul de dulce casă începe cu un decor realizat conform gusturilor tale!

Cu peste 15 ani de experiență în furnizarea textilelor și accesoriilor decorative, ne dorim să fim ajutorul fiecărei persoane care dorește să facă din casă acasă, respectiv să creeze sentimentul de acasă și în pensiunea, hotelul sau restaurantul său cu ajutorul unor textile moderne, rezistente și de calitate superioară.

Îți punem la dispoziție o varietate de perdele, draperii, fețe de masă, lenjerii de pat, sisteme de umbrire, suporturi cu șină sau galerie, respectiv obiecte decorative, toate realizate în Uniunea Europeană și furnizate de către partenerii noștri de renume.

0
ani de experiență
0 +
Firme renumite
0 +
Modele textile
0
Servicii