Rólunk

Néhány szó

Rólunk

Történetünk 2005-ben kezdődött, amikor családi vállalkozásként európai országokból származó lakástextíliákat árultunk kis üzletünkben, de nagykereskedelmi értékesítéssel is foglalkoztunk, és évről évre bővítettük termékkínálatunkat. Évente kétszer részt veszünk különböző kiállításokon, ahonnan mindig a legújabb trendeket és modern termékeket hozzuk haza ügyfeleink számára.
Mind az egyéni ügyfelek, mind a HORECA szakemberei megtalálhatják minőségi termékeink között azt, amit keresnek és ami megfelel az igényeiknek.
Készítés
Egy családi vállalkozás, amely segít neked, hogy ne csak LAKÁST, hanem OTTHONT teremtsen.
Tapasztalat
Tapasztalat és szakértelem a textíliák és dekorációs termékek terén.
Beszerzés
Minőségi textiltermékek szállítása háztartási és ipari felhasználásra.
Tanácsadás
Szakértői tanácsadás és útmutatás a megfelelő termékek kiválasztásához.
Küldetésünk

A Sweet HomedeKo küldetése

Mert az otthon édes otthon érzése az ízlésedre szabott dekorációval kezdődik!

Több mint 15 éves tapasztalattal a textíliák és dekorációs kiegészítők forgalmazásában, szeretnénk segíteni mindenkinek, aki modern, tartós és kiváló minőségű textíliákkal szeretné otthonában, vendégházában, szállodájában vagy éttermében az otthon érzését megteremteni. Az Európai Unióban gyártott és neves partnereink által szállított függönyök, sötétítők, terítők, ágyneműk, árnyékoló rendszerek, sín- vagy galériafüggönyök és dekorációs tárgyak széles választékát kínáljuk neked.
0
Év tapasztalat
0 +
Neves cég
0 +
Textilminta
0
Szolgáltatások