Termékek

Függönyök

Sötétítők

Kiegészítők

Karnisok

Választék

Termékkínálatunk a lakberendezés és a HORECA ipar számára készült dekorációs textíliák és kiegészítők széles választékát tartalmazza, mint például:- kiváló minőségű függönyök, drapériák, terítők és ágyneműk- különböző anyagokból készült sínes vagy galériás függönytartók- különböző dekorációs tárgyak. Vásárlóink több mint 800 modern textilminta közül választhatnak.

Minőség

Ügyfeleink elégedettségének biztosítása érdekében kizárólag megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt, és csak minőségi anyagokat használunk. Az általunk kínált termékek első osztályúak, és az Európai Unió országaiból származnak. Beszállítóink között olyan nagykereskedők szerepelnek, mint a Laguna SRL, Szintetika SRL, Rovitex Homedeco SRL, Jab Anstoetz Group stb.

Garancia

Minden termékre más-más határidők vonatkoznak a garancia tekintetében. Általában garanciát vállalunk a termékek minőségére, azaz a termékek megadott méreteire, amelyek mindig megfelelnek az előre egyeztetett részleteknek.

Kényelem

Az ügyfelek megvásárolhatják termékeinket közvetlenül a bemutatóteremben méterenként vagy darabonként, de választhatják a kész termékeket is, amely esetben megrendelést adnak le, és az általuk kiválasztott méreteknek megfelelően kapják meg a varrott termékeket.

Tekintsd meg termékeinket